Iz grudi pravo na nogu: Kim Kardašijan leči psorijazu sestrinim mlekom za dojenje?! (VIDEO)

U najnovijoj epizodi rijaliti šoua "Kortni i Kim osvajaju Majami" (Kourtney & Kim Take Miami), koji se emituje na kanalu "E!", sestre Kardašijan su odlučile da ponovo, najblaže rečeno, iznenade svet.

Poznato je da su Kardašijanovi spremni da urade sve i svašta kako bi privukli pažnju, a time i publiku i, naravno, novac, ali ovog puta su Kortni i Kim odlučile da odu korak dalje. Kim Kardašijan, koja čeka bebu sa reperom Kanjeom Vestom, okrenula se "alternativnoj medicini" kako bi se izborila sa psorijazom od koje pati već godinama.

Kim je najpre krala mleko za dojenje koje njena sestra Kortni čuva u frižideru za svoju bebu, njeno drugo dete sa Skotom Disikom. Oduševljene rezultatima koje je na njenim pečatima psorijaze po nogama dalo "lekovito majčino mleko", sestre su probale i "varijantu" direktnog nanošenja i to tako što je Kortni poprskala Kim mlekom direktno iz dojke.

Iako će i sama uskoro postati majka, Kim je bila potpuno skandalizovana da mleko "izlazi" iz grudi majke, pa je prokomentarisala:

- Bljak! Bljak! Toliko je odvratno da samo možeš da ih pritisneš i da izađe.

Valjda je to taj rijaliti šoubiznis. Kao i uvek u slučaju Kardašijanovih, video govori... pa, svašta. Ali, pre svega, jedno je sigurno - ova epizoda će biti veoma gledana.

Šta mislite, da li će se Kim porađati pred kamerama kanala "E!"?

Pogledajte još