Kina: Milijarder nudi luksuz onom koji osvoji njegovu ćerku lezbejku

"Nemam vremena da razgovaram sa svih 20.000. Onaj ko osvoji Gigi, uživaće u umereno luksuznom životu", kaže on, ali potvrđuje da ponuda od 47 miliona evra i dalje stoji.

Na ovakav korak odlučio se kada je iz žute štampe saznao da se njegova Gigi u Parizu udala za svoju devojku Šin Jeung, sa kojom je u vezi već sedam godina.

"Gigi je još mlada i lepa. Ima još 70 odsto života da proživi", kaže Čao, koga, nakon što je obznanio ponudu, opsedaju žene koje bi da se udaju za njega.

Da bi pokazao proscima šta podrazumeva pod “umereno luksuznim životom”, Sesil Čao je otvorio vrata svog doma novinarima britanskog “Telegrafa”.

(old_image)

Njegova vila “Hepi lodž” na zapadnoj obali ostrva Hongkong, vredna stotine miliona hongkongških dolara, ima četiri nivoa i površinu od 1.500 kvadratnih metara.

Iz dnevnog boravka okruglog oblika sa staklenim zidom pruža se prelep pogled na peščani zaliv.

U sobi se, između ostalog, nalaze pozlaćena sofa, koncertni klavir i nekoliko upečatljivih modernističkih skulptura Pikasovog savremenika Anhela Botelja.

Kineska umetnost lakiranja, slike rađene tušem i budistički ornamenti u savršenom su skladu sa evropskim antičkim nameštajem.

(old_image)

Sesil Čao je rođen u relativno siromašnoj porodici u Šangaju, ali mu se otac obogatio kao brodograditelj. Po završetku studija na Univerzitetu u Duramu, Sesil je izgradio vlastitu imperiju. Njegov raskošni dom se nalazi u stambenom naselju nazvanom “Vila Sesil”, u kome se nalaze neki od najpoželjnijih stanova u Hongkongu.

Na pitanje zašto mu je toliko stalo da mu se ćerka uda za muškarca, Sesil kaže:

"Ne bih je terao da se uda za muškarca, ali bih svakako više voleo da se uda i da dobijem unuke ", objašnjava on.

A šta na to kaže njegova ćerka Gigi?

"U početku me je to zabavljalo, a onda sam shvatila da imam veliku sreću što me tata toliko voli. Nije stvar u tome da on ne može da me prihvati. On samo ne može da se pomiri s odnosom društva prema osobi kao što sam ja"
, objašnjava ona.

Ipak, nakon što je za samo nedelju dana primila skoro dve hiljade imejlova, stotine pisama i telefonskih poziva od prosaca iz celog sveta, Gigi je zatražila od oca da javno povuče ponudu. Očigledno, bez uspeha.

(Blic)

Pogledajte još