Kako da prepoznate ženskaroša

Ženskarošima seksualno osvajanje služi da se bolje osećaju u sopstvenoj koži.

Oni su zavodnici - zavisnici od moći koju osećaju dok love ženu i upravo to je glavna karakteristika po kojoj žene mogu da prepoznaju ženskaroša.

Njihov najčešći plen su neiskusne žene, mlade, ranjive devojke koje ne znaju da „zavire“ ispod površine. Spadaju u loše kandidate za ozbiljne i stabilne veze, pa ako nameravate da ostvarite zdrav partnerski odnos treba da se klonite ovakvih muškaraca.

Samo jedan cilj
Zavodnici tačno znaju šta treba da urade da se žena oseća posebno. Takav muškarac, na primer, biće veoma saosećajan za njene privatne ili poslovne probleme i navešće je da se „otvori“ i pokaže najskrivenija osećanja. Kada njena pažnja popusti, kada počne da se oseća sigurno i prijatno, Kazanova kreće u napad.

Nisko samopoštovanje
Ženskaroši nestaju čim dobiju što žele. Većina psihologa smatra da ženskaroši imaju nisko samopoštovanje. Pošto ih taj osećaj "drži" kratko vreme upravo zato spavaju sa različitim ženama - kako bi dobar osećaj trajao duže. Psiholozi navode da su Kazanove u detinjstvu imale problema sa očevima - ili ih uopše nisu imali ili je odnos bio loš.

Kako odoleti
Kada pomislite da ste upoznale Kazanovu, Don Žuana, ženskaroša ili kako god ga već zvali, a ne želite da budete samo još jedan njegov trofej, ne dopustite da vas izmanipuliše. Ostanite pri svojim stavovima, ne slušajte ga, ponavljajte u sebi šta zapravo želite. Žena mora da odlučiti šta zaista želi i mora biti čvrsta u svojim odlukama.

(Žena.rs)

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.