Bez ovih lakova za nokte se ne može...

Da bismo vam malo olakšali stvari, evo pet nijansi koje su vam stvarno neophodne (da vam bude lakše da se odlučite sutra kad odete po prašak za veš i kao hipnotisani produžite do police sa lakovima):

Klasičan crveni lak: Svaka žena ima "svoju" crvenu nijansu. Do sada već sigurno znate da li će vašu šaku u aristokratsku u trenutku pretvoriti krv crvena, koralna, još-malo-pa-bordo ili boja crnog vina. Taj lak vam je neophodan za one dane kad ništa ne ide kako treba, pošto je to najefikasniji način za instant oraspoložavanje.

Lak upadljive boje: Vrišteća ciklama, drečavo zelena ili električna plava. Potrebna vam je i neka zabavna, otkačena nijansa da malo razvedrite zimske dane i preživite do proleća.

Tamni lak: Tamnoljubičasti, teget, tamnobraon, crni... Jako, jako tamni lakovi su moderna i sofisticirana završnica kompletnog izdanja za prilike kad vam je važno da ostavite dobar utisak.

Metalik lak: Srebrni, zlatni, bronzani... pronađite svoju "metalnu" nijansu i ne odustajte. Super izbor kad želite da skrenete pažnju na sebe, ali ne želite da preterate.

Neutralan lak: I, na kraju, potreban vam je jedan lak u nekoj neutralnoj nijansi za formalne prilike. Dakle, nešto u bojama za balerine: bež, svetloroze, mlečnobelo... Izgledaćete uredno i negovano, a nećete privlačiti mnogo pažnje.

(Mondo)

Pogledajte još