"Reketaši su mi ubili sina"

0

Beograd, Niš — Otac Đorđa S., poginulog u eksploziji automobila u Nišu, sumnja da su u ovaj zločin, osim reketaša i zelenaša, umešani i službenici policije i Žandarmerije.

Zvonko S. je za “Novosti” izjavio da je njegov sin prošlog ponedeljka dostavio prijavu Unutrašnjoj kontroli PU Niš.

Pročitaj:
U eksploziji bombe poginula jedna osoba

“Sve su nam uzeli, sve što smo stekli. Dok su nam otimali i na kraju sve uzeli, ćutali smo i gledali kako da spasemo porodicu. Kada smo ostali bez ičega, Đorđe je rešio da više ne ćuti i dostavio je materijal Unutrašnjoj kontroli”, kaže on.

On je naglasio da ima dokaze u duplikatima, koji upućuju na to da su “Bucko”, “Pele”, “Moljac” i još neke osobe iz policije od njegovog sina naplaćivali 40 odsto kamate mesečno.

“Pored mog novca i plate, koju sam mu davao za rad u menjačnici, Đorđe se zaduživao kod drugih. Hteo je život van svojih mogućnosti. Oni su mu krv pili, a nije smeo da mi kaže. Počeli su svaki dan da dolaze i traže astronomske sume. Supruga Jelica se razbolela”, objašnjava Zvonko.

Za Đorđa se vezuju različite priče. Prema jednoj verziji, bio je u velikim dugovima. Njegov otac, međutim, negira da je imao probleme s kockanjem i ističe da sada strepi za bezbednost drugog sina Miloša (27).

U Nišu se tokom noći dogodio novi incident – zapaljen je automobil oca Aleksandra Pešića, bivšeg fudbalera Radničkog, koji sada igra u moldavskom Šerifu. Kako saznajemo, kamere su snimile mlađeg muškarca kako poliva auto benzinom i pali ga.

Za sada nema naznaka toga da su ova dva incidenta povezana.

Izvor: Večernje novosti

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.