Počinje Burn Studios takmičenje za DJ rezidenturu na Ibici!

U prvoj rundi, potrebno je dostaviti kratak DJ miks a u drugom krugu, učesnici će se takmičiti na žurkama koje će biti organizovane širom Srbije. Jedan finalista iz naše zemlje, zajedno sa 14 predstavnika iz ostalih zemalja, provešće tri neverovatna dana na događaju International Music Summit na Ibici, gde će im Burn Studios omogućiti druženje sa najvećim imenima elektronske muzike i provod na najluđim žurkama. Biće organizovan i mentorski program u vidu intezivnih treninga i radionica koje će voditi DJ zvezde Solomun, Steve Lawler i Maceo Plex. Troje prvoplasiranih osvojiće letnju rezidenturu u najboljim klubovima Ibice, kao i mesečnu platu i smeštaj na ostrvu.

Stotine ljudi širom sveta prijavili su se za prošlogodišnje takmičenje, a trojica najtalentovanijih -
Manu Vulcano iz Španije, Adam Zasada iz Poljske i Urban Jeram iz Slovenije ispunili su svoje snove radeći u klubovima Sankeys, Café Mambo i Privilege.

Da biste se prijavili, potrebno je da kreirate DJ miks u trajanju od najviše 20 minuta, koji će sadržati bar jednu pesmu sa aktuelne Beatportove top 100 liste, i da ga dostavite putem linka
www.mixcloud.com/burnstudiosresidency. Konkurs će trajati do 18. marta.

Pogledajte još