Top 10 saveta za siguran orgazam

1. Uključite mozak
Seksualni nagon potiče iz mozga, razmišljajte o seksi stvarima i to će vas držati na ivici. Nije bitno da li maštate o svom dečku, Robertu Patisonu ili slatkom konobaru, bitno je da glavu držite u igri.

2. Počnite zagrevanje na vreme
Ako počnete sa zagrevanjem ujutru, bićete bliži vrhuncu u vreme kad zaista imate seks. Provedite nekoliko trenutaka u dodirivanju sebe u krevetu kad se probudite ili tokom jutarnjeg tuširanja. Tako jednostavno stvarate naviku da razmišljate o seksu tokom dana.

3 Obratite pažnju na K-tačku
Dve trećine žena ne postignu orgazam samo penetracijom, jer često ne dolazi do stimulacije klitorisa. Bez obzira u kojoj ste pozi, koristite prste ili vibrator kako bi K-tački pružili ekstra stimulaciju.

4. Preuzmite inicijativu
Jedna poza pruža specijalan fokus na vaš klitoris. Počnite sa misionarskom pozom, jako ga stegnite butinama kako bi ga osetile duboko u sebi, a zatim prebacite njegovo telo napred tako da se koren njegovog penisa pritisne uz vašu karlicu. Podignite kukove i noge obmotajte oko njegovih listova. Ljuljajte napred – nazad.

5. Dajte sebi podršku
Podmetnite jastuk ispod kukova tokom seksa u pozi u kojoj je on odozgo. Tako poboljšavate pristup klitorisu i povećavate šanse za orgazam.

6. Pritisnite pauzu
Odmorite ili menjajte poze dovoljno često jer ako ste dugo i istoj pozi telo može da utrne što sprečava vrhunac.

7. Imajte seks sami sa sobom

Masturbacija je jedan od najvažnijih seks saveta koji je nažalost potcenjen. Ona vam pomaže da saznate šta vas pali (mada se ta informacija više odnosi na vašeg dragog...), a dobijate i orgazmičke

8. Malo buke nije na odmet
Ako postanete glasniji za vreme seksa nikome neće škoditi, već će učiniti da se osećate slobodnije. Uzdah, krik, vrištanje... nebitno je... samo pustite to iz sebe.

9.Kegelove vežbe

Radite Kegelove vežbe tokom seksa i obezbedite sebi orgazam. Kada osetite da idete ka visokoj tački uzbuđenja stežite i opuštajte pubične mišiće. Tako poboljšavate osećaj i stvarate kontrakcije koje imate prilikom orgazma, a taj osećaj će vam puno koristiti.

10.Dišite

Jedna od najvećih prepreka orgazmu je zadržavanje daha jer prisutnost kiseonika povećava dotok krvi što zauzvrat povećava uzbuđenje. Pokušajte da dišete u ritmu seksa. Udahnite svaki put kad ulazi u vas i izdahnite kada krene nazad. Kada ste na vrhuncu produžite udisaj jer ćete tako intizivirati kontrakcije.
Izvor: Cosmopolitan

Pogledajte još