Novi trend: Svi žele veliku guzu kao Kim Kardašijan

0

Zbog afera sa otrovnim implantima, sve više žena se odlučuje za ubrizgavanje sopstvenog sala u zadnjicu kako bi dobile izgled zaobljene i podignute bujne guze

Estetske operacije ubrizgavanja sala u zadnjicu prvi put su popularnije od liposukcije, tvrde iz britanskog Udruženja estetskih hirurga. Broj tih operacija veći je za 13 posto u odnosu na prošlu godinu, piše Daily Mail.

Žene žele zadnjicu poput Dženifer Lopez i Kim Karadšijan. One nastoje da istaknu i oblikuju svoje obline, ali ih ne žele ipreviše povećavati. Operacijom ubrizgavanja sala se masne naslage iz jednog dela tela prebacuju u drugi kao što su zadnjica, grudi i lice. Popularnosti takvog načina pomlađivanja doprinele su afere s otrovnim implantantima i kontroverze koje se vežu uz botoks, tvrde iz udruženja.

Korišćenje vlastitog sala u poboljšanju izgleda radi se već 70 godina, a tehnika se s vremenom poboljšala. Salo se može uzeti iz svakog dela tela, a najčešće se koristi za pomlađivanje lica i popunjavanje viseće zadnjice – objasnio je estetski hirurg i predsednik Udruženja Michael Cadier.

Izvor: 24sata.hr

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.