Ubila muža tupim predmetom na spavanju, pa pokušala samoubistvo

"Večernje novosti" navode da je S. M. navodno posle zločina pokušala da izvrši samoubistvo, ali je bebisiterka došla u stan i pozvala Hitnu pomoć i policiju. "Blic" piše da je S. M. muža ubila tupim predmetom na spavanju, a zatim pokušala da se ubije popivši veliku dozu lekova.

Marić (37) je juče pronađen mrtav u svom stanu na Banovom brdu, dok je njegova supruga bila teško povređena. U stanu su bila i njihova mala deca, koja nisu povređena.

Tragediju u Ulici Petra Lekovića otkrila je dadilja, koja je došla da čuva decu. Kad je ušla u stan ugledala je stravičan prizor. Oblivljen krvlju na krevetu je ležao B. M, a njegova supruga na podu, s apenom u ustima. Ona je u besvesnom stanju prevezena u Urgentni centar i nalazi se van životne opasnosti.

Policija, kako navodi "Blic", nije uspela da utvrdi čime je izvršen zločin, jer je S. M, kako se pretpostavlja, predmet sakrila. Rane na glavi ubijenog Marića, od kojih je i preminuo, nanete su tupim predmetom nalik na čekić ili tučak za meso. "Novosti", međutim, navode da je policija u stanu našla krvav nož.

Prema pisanju "Blica", B. M. je kao pilot radio u Africi, gde je i upoznao suprugu. On je uskoro trebalo da ponovo ide u neku od afričkih zemalja, ali nije poznato kojim poslom. Njegova supruga je navodno sumnjala da ima drugu ženu u Kongu, pišu "Novosti".

Pogledajte još