Ovo su Zvezdini alkosi!

Letnje pripreme kod Zdenjeka Zemana 2008. godine iznedrile su još jednog ljubitelja alkohola - Nikolu Mijailovića. Vrsni levi bek sigurno bi više uspeo u karijeri da se nije opijao. Tada je polupao inventar u hotelu „Habakuk“ i dobio kaznu od tadašnjeg direktora Gorana Bunjevčevića.

(old_image)

Samo godinu dana ranije u Zvezdu je za 800.000 evra stigao Poljak Gžegož Bronovicki. Popularni Bronek je nostalgiju i probleme zbog povrede voleo da rešava opijanjem. Tako se pred gostovanje u Kruševcu, kad mu je trener Aleksandar Janković rekao da nije u startnoj postavi, izgubio iz hotela. Ljudi iz Zvezde našli su ga u jednoj birtiji razvaljenog od alkohola.

Ipak, najpoznatiji ljubitelj dobre kapljice iz redova Crvene zvezde svakako je Zoran Riznić. Virtuoz s loptom i veliki znalac mogao je imati karijeru poput Piksija da nije voleo kafanu. Zvezdini navijači su mu 1994. godine, na derbiju protiv Partizana, razvili transparent „Rizna, živeli!“. Za razliku od svojih kolega lažnih moralista, Rizna je priznao da je najviše voleo da pije pivo, a zbog jednog opijanja iste godine trener Ljupko Petrović ga je udaljio iz ekipe.

(Izvor:Kurir)

Pogledajte još