Denver pobedio Indijanu, rekordan poraz Jute

Nagetsi su do pobede došli u samoj završnici, kada je Andre Igudala 0,4 sekunde pre kraja ubacio slobodno bacanje. On je pre toga uspeo da izbije loptu košarkašu Indijane Polu Džordžu koji ga je u poslednjoj sekundi faulirao.

Igudala je meč završio sa 13 poena, 10 skokova i sedam asistencija. Danilo Galinari bio je najefikasniji u ekipi Denvera sa 27 poena, a Taj Loson dodao je 18.

U ekipi Indijane, koja je pretrpela treći uzastopni poraz, Džordž je bio najefikasniji sa 23 poena i imao je 10 skokova, Lens Stivenson dodao je 20, a Dejvid Vest 17 poena.

Košarkaši Hjustona pobedili su Jutu sa 125:80 i naneli joj najteži poraz na domaćem terenu u istoriji kluba.

Roketse je do treće uzastopne pobede predvodio Džejms Harden sa 25 poena, Markus Moris ubacio je 16, od kojih četiri "trojke", a Karlos Delfino postigao je 14 poena i to u prvom poluvremenu. Omer Ašik postigao je četiri poena, ali je imao čak 19 skokova.

U timu Jute samo trojica igrača postigli su dvocifren broj poena, a najefikasniji je bio Rendi Foje sa 12.

Košarkaši Memfisa pobedili su na gostovanju Filadelfiju sa 103:100. Mark Gasol bio je najefikasniji sa 27 poena, dok je Rudi Gej ubacio poen manje za pobednički tim koji je uspeo da nadoknadi 17 poena zaostatka.

U ekipi Grizlisa nije bilo beka Maja Konlija zbog povrede levog članka.

Evan Tarner postigao je 27 poena za tim Filadelfije, a Tadeus Jang 23.

Košarkaši Sakramenta pobedili su Vašington sa 96:94 i prekinuli niz od četiri poraza. Pobedu Kingsima doneo je Ajzea Tomas poenima u poslednjoj sekundi utakmice.

On je meč završio sa 22 poena i sedam asistencija, a Fransisko Garsija dodao je 17. Sa druge strane najbolji je bio Emeka Okafor sa 23 poena i 15 skokova.

Košarkaši čikaga pobedili su šarlot sa 93:85 i ostvarili sedmu pobedu u poslednjih devet utakmica, Golden Stejt je bio bolji od Toronta sa 114:102, dok je Bruklin savladao Orlando sa 97:77.

Beta

Pogledajte još