Tošetova devojka Andrijana Budimir se udaje

Devojka Tošeta Proeskog, pet godina posle njegove smrti, rešila je da zasnuje porodicu. Andrijana Budimir, kako pišu makedonske novine, prošle godine verila s dečkom Johanom, ugostiteljem iz Skoplja, a sada priprema venčanje.

- Andrijana je sa svojim budućim mužem dve godine u vezi. Verili su se u tajnosti. Njen izabranik ima brak iza sebe i iz njega dvoje dece. Vezu sa Andrijanom započeo je dok je još bio oženjen - otkrio je naš izvor iz Makedonije.

Andrijana je bila dugogodišnja devojka Tošeta Proeskog. Kada je poginuo, povukla se iz medija. Ona se nije pojavila na promociji nove pesme koja je objavljena na dan njegovog rođenja 25. januara, a njeni prijatelji njen izostanak pravdaju brojnim obavezama.

- Andrijana svaki dan ima probe za novu sezonu emisije "Ples sa zvezdama“. Odavno je poznato da nije u najboljim odnosima sa Tošetovom porodicom i izbegava da posećuje grob svog dečka kada ima mnogo fanova i medija - kažu njeni prijatelji.

Iako je pred brakom, Andrijana Tošeta nije zaboravila. U prilog tome idu i pevačeve fotografije koje još stoje na njenoj fan stranici, kao i izjava koju je nedavno dala - da i dalje tuguje u četiri zida.

Izvor: Medio.rs

Pogledajte još