Borislav Stefanović (DS): Vlada se raspada do kraja godine

- Ako se borba bude vodila u svim pravcima, ona će bez ikakve dileme dovesti i do toga da bude usmerena i na sadašnje koalicione partnere u vladi. Oni će krenuti jedni protiv drugih i to će dovesti do raspada ove koalicije, sigurni smo do kraja ove godine - rekao je Borislav Stefanović novinarima u Skupštini Srbije.

On je dodao da se potvrdilo ono što je DS govorila - "da se ova vlada bliži kraju, na sreću građana, jer ne odražava njihove želje i namere za boljim životom".

Na pitanje da li se pokrenutim slučajevima krenulo na SPS, Stefanović je odgovorio da on to ne bi tako nazvao, već da je to ono o čemu je DS i govorila - da se borba protiv korupcije i kriminala vodi u svim pravcima, da bude nediskriminatorska i da na nju ne treba gledati s partijskih pozicija i da je jasno da neki direktori određenih sistema, koji su se možda bavili nedozvoljenim stvarima, treba da budu na udaru.

- To će biti dokaz koliko je borba protiv kriminala i korupcije poštena i ozbiljna - rekao je Stefanović i napomenuo da ta borba mora biti protiv svih i da mora da ima sudsku završnicu.

Izvor: Tanjug

Pogledajte još