Reč žena: Najseksipilnija muška zanimanja!?

0

Žene smatraju da su fudbaleri površni, sebični i sujetni, te da bi najviše volele da se zabavljaju sa partnerom koji je muzičar, lekar ili učitelj…

Najpoželjnija muška profesija prema mišljenju većina žena jeste muzika, najpre zbog umetničkog i neobičnog stila života koji podrazumeva, pokazalo je istraživanje britanske internet stranice IllicitEncounters.com.

U istraživanju 32 odsto ispitanih žena odabralo je muzičku ili umetničku karijeru kao onu najseksepilniju kod muškarca, navodi “Dejli Mejl”.

Za 24 odsto žena najpoželjniji partneri su ekonomisti, menadžeri i finansijski savetnici, upravo zbog finansijske sigurnosti koju pružaju takve karijere, a na veliko iznenađenje istraživača najgore su prošli fudbaleri.

Tek jedan odsto žena reklo je da je to najpoželjnije zanimanje, a ispred njih se na listi nalaze učitelji, lekari i novinari.

“Visina plate nije najvažniji kriterijum za poželjno zanimanje muškarca. Žene fudbalere doživaljavaju kao sujetne, umišljene, plitke i sebične osobe, te bi radije bile s nekim ko ima naizgled dosadnije zanimanje”, zaključila je autorka studije, Rosi Frimen-Džouns.

Pogledajte listu najseksepilnijih muških zanimanja kod žena:

– Muzičari i umetnici (32 odsto)
– Poslovi vezani za finansije (24 odsto)
– Učitelji (13 odsto)
– Lekari (9 odsto)
– Novinari (7 odsto)
– Fudbaleri (1 odsto)

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.