Svađa u Skupštini Kantona Sarajevo: Na*ijem vas sve posred "nevine" guze, poručio pevač Deen (VIDEO)

Zaim Backović, penzionisani general Armije RBiH i otac pevača Fuada Backovića Deena, žestoko se sukobio sa bosanskohercegovačkim olimpijcem Nedžadom Fazlijom i to u Skupštini Kantona Sarajevo.

Naime, Fazlija je optužio Backovića da je suprugu i mlađeg sina zaposlio u BH Telecomu, a da mu je stariji sin Deen "kvaziumetnik koji na račun Kantona studira u Italiji".

- Backović Fuad, od oca Zaima, bio je najbolji učenik u osnovnoj školi, završio je dve srednje škole, a zatim otišao da studira na najprestižnijem svetskom univerzitetu. Prvu pesmu snimio je kad mu otac nije bio u Sarajevu, 1994. godine, kada sam bio na ratištu u Bihaću. Počeo je karijeru bez moje volje. Moj sin govori četiri strana jezika i nije ga financirao Kanton, stidite se Fazlija. Od danas ću početi istraživanje o vašem privatnom životu i iskopaću sve detalje - vikao je Zaim Backović na kolegu.

Međutim, svađa je došla do svog vrhunca kada su Backoviću javili da je njegovoj suprugi pozlilo nakon što je čula šta je Fazlija rekao za njenu porodicu. Pre napuštana sednice, iznervirani Backović je poručio:

- Rekao sam ti za ovo. Je*em ti sve, a ako joj se nešto desi je*aću vam sve.

Ali, svađa se proširila i na Facebook, gde se oglasio Deen, koji je predstavljao BiH na Evrosongu 2004. godine

- Gospodine Fazlija, ja o vama uopšte ne razmišljam i da nije ekstremno loših sportskih rezultata u vašoj "sportskoj karijeri" ne bih znao niti da postojite - napisao je Deen na Facebooku o Fazliji koji je čuven po katastrofalnim rezultatima na Olimpijskim Igrama u Londonu gde kada se on prihvatio puške dobro je bilo da niko nije natradao.

Za kraj je iznervirani Deen je poručio:

- Nabije sve vas neostvarene, isfrustrirane i maliciozne sitne duše VAŠ "Dežurni Peder" Deen posred vaše "nevine" guze, sve redom koliko god vas ima. Finim ljudima se od srca izvinjavam na rečniku.

Izvor: Index.hr

Pogledajte još