Zebra Dots se predstavili Beogradu

0

Sastav Zebra Dots sinoć (sreda) je u KC Grad predstavio beogradskoj publici debi album, „Walking on a chance“, nastao kao rezultat saradnje na teritoriji Srbije, Slovenije i Hrvatske između kompanije HP i diskografske kuće Universal Music Group. Tom prilikom premijerno je prikazan i spot za naslovnu pesmu.

Album donosi 13 autorskih pesama koje odišu groovy zvukom uz funk, pop, dance i R&B elemente. Sve pesme su snimljene uživo u studiju, bez korišćenja dodatnih semplova, a produkcijom izdanja bavio se vokal i talkbox benda, Koolade.

Album je dostupan i na nedavno predstavljenom servisu HP Connected Music– muzičkoj platformi dostupnoj na svim HP stonim i prenosivim računarima sa Windows 8 operativnim sistemom, koja nudi potpuno besplatan pristup Universal-ovom katalogu najpopularnijih svetskih muzičara tokom 90 dana, kao i mogućnost dobijanja ekskluzivnih putovanja na koncerte u inostranstvu.

Ugovor sa Universalom čini Zebra Dots prvim regionalnim bendom sa internacionalnom distribucijom za neku globalnu izdavačku kuću u novijoj istoriji.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.