Miroslav Mišković prisustvovao sahrani majke

Na Novo groblje je oko pola deset prvi stigao Marko Mišković, koji je takođe trenutno u pritvoru zbog hapšenja u slučaju sporne privatizacije putarskih preduzeća. Mišković mlađi došao je na groblje u plavom "mercedesu", u pratnji velikog broja policajaca.

Jake policijske snage obezbeđivale su groblje gde je danas sahranjena majka Miroslava Miškovića. Žandarmerija je bila raspoređena na ulazu u groblje i ispred kapele gde su se okupili rođaci i prijatelji.

Žandarmerija je preusmeravala vozila ne dozvoljavajući da priđu ulazu u groblje, kao i na dvadesetak metara od kapele, gde je bio parkiran džip iz kog je izašao Mišković.

Policija je medijske izveštače zamolila da izađu ispred ulaza u Novo groblje.

Povorka u kojoj su Miroslav i Marko Mišković u pratnji policije, kao i još tridesetak rođaka i prijatelja, krenula je iz kapele oko 10.30 sati

Telo Verice Mišković (91), majke Miroslava Miškovića preneto je u četvrtak ujutro u Beograd posle opela u porodičnom domu u selu Bošnjane kod Varvarina. Meštani ovog sela, koje danas broji oko 2.500 duša, pričaju za "Novosti" da je ogroman broj ljudi, daljih rođaka, prijatelja i komšija došao, kako je običaj, da upali sveću pokojnici i izjavi saučešće Đorđu Miškoviću, Veričinom suprugu i bližoj rodbini.

Blic, Novosti

Pogledajte još