Večeras: Veliko stand-up veče u Beogradu: Eddie Izzard u Domu omladine

0

Svetska zvezda stand up komedije, Eddie Izzard u Beogradu će nastupiti sa potpuno novom predstavom, i to u sklopu turneje koja će trajati godinu dana. Beograđani su posebno privilegovani, jer će videti ovu predstavu pre publike u Njujorku, Sidneju, Londonu, Berlinu…

Nastup je u Domu omladine, 29. marta u 20h. To je prilika koja se ne propušta, zato kupite ulaznice na vreme!

Cene ulaznica su 2.500 dinara za mesta na balkonu i 3.000 dinara za mesta u parteru.

Predstava je na engleskom jeziku.

Eddie Izzard je poznat kao jedan od najistaknutijih stand up komičara svoje generacije. Ideje i situacije pretvara u bizarne, apsurdne i nadrealne komične priče. Priznaje da ga odlično plaćaju za pričanje potpunih besmislica. Edijeve „besmislice“ su mu donele mnoge nagrade, uključujući dve nagrade „Emmy“.

Eddie Izzard je svoj poslednji stand up nastup STRIPPED izveo u 34 grada SAD (2008), nakon čega je oborio sve rekorde na blagajnama na velikoj turneji koja je obuhvatila Veliku Britaniju, SAD i Evropu i kulminirala nastupom u njujorškoj areni „Madison Square Garden“ januara 2010. čime je Edi postao četvrti komičar ikada koji je nastupao u ovoj čuvenoj areni. Takođe, imao je brojne nastupe u Južnoj Africi u okviru podrške humanitarnoj organizaciji Nelsona Mandele „46664“ (2010).

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.