Kaskero oprostio Pepeu, ali očekuje oštru kaznu

LISABON, 23. aprila 2009. (Beta-AFP) - Kapiten Hetafea Ćavi Kaskero oprostio je odbrambenom fudbaleru Reala Pepeu napad na nedavnoj prvenstvenoj utakmici, ali je istakao da svejedno očekuje oštru kaznu za Portugalca.

"Opraštam Pepeu, ali to ne menja činjenicu da je on napravio vrlo ružan potez. Zato i očekujem rigoroznu kaznu", rekao je Kaskero za današnje izdanje portugalskog dnevnika "Koreio De Manja".

Real i Hetafe su igrali u utorak, a slavni madridski tim je pobedio sa 3:2, pošto je dvostruki strelac Gonzalo Igain odlučujući gol postigao u sudijskoj nadoknadi.

Meč je, ipak, obeležio i nesvakidašnji potez Pepea, koji je skrivio penal oborivši Kaskera u kaznenom prostoru Reala, ali potom nije stao već je još dva puta šutnuo protivničkog igrača na zemlji.

Kaskero, koji je potom i promašio penal, pošto je želeo da ga izvede na atraktivan način, naveo je da se od incidenta nije video sa Pepeom.

Portugalski reprezentativac se odmah izvinio za svoj postupak, a dnevnik "A Bola" je izvestio i da Pepe razmišlja da okonča igračku karijeru.

Pogledajte još