Voždovac: Policajac tukao trudnu ženu

"Rasprava dvoje mladih ljudi u stanu u Ljermontovljevoj ulici pretvorila se u opštu tuču. Policajac, koji je trenutno suspendovan, prvi je udario nevenčanu suprugu. Međutim, u žaru borbe ni žena mu nije ostala dužna. Uzela je sa stola kuhinjski nož i nekoliko puta ga posekla, nakon čega je zatražio lekarsku pomoć. Za nasilje u porodici, ali redovnim putem, odgovaraće i Danijela. Olakšavajuća okolnost za nju je to da je u drugom stanju", objašnjava sagovornik lista Alo!, blizak ovoj priči.

Niko od komšija dvoje mladih nije čuo ništa sumnjivo iz njihovog stana dok policija nije došla.

"To su mladi ljudi. Ništa ne znam o njima, osim da sam za njega čula da radi u policiji. Znate, oni su mladi i ne družimo se s njima. Do sada nisam čula da je policija nešto bila kod njih"
, priča jedna od komšinica para koji se potukao u stanu u blizini policijske stanice u Ljermontovljevoj ulici.

Kako „Alo!“ saznaje, tuča policajca i njegove trudne nevenčane supruge dogodila se u četvrtak uveče. Prema priči koju je ispričala inspektorima, prvo se sa svojim budućem suprugom posvađala, da bi je on, navodno, udario. Kako nije mogla drugačije da se odbrani, uzela je nož i posekla ga i zbog takvog poteza odgovaraće krivično.

Kako „Alo!“ saznaje, pripadnik Uprave za obezbeđenje MUP-a Srbije trenutno je suspendovan. Ukoliko ga sud proglasi krivim za nasilje u porodici, biće izbačen iz policije.

(Alo! , Jelena Petrović)

Pogledajte još