fbpx

Mrtvu jednomesečnu bebu krila pet dana u torbi!

Kako Kurir saznaje, telo je pronašla dečakova baba, koja je nakon toga vrišteći otrčala do muža i rekla mu šta se dogodilo. Unezvereni čovek odmah je pozvao policiju, koja je ubrzo stigla u njihovu porodičnu kuću.

- Prestravljena žena nam je ispričala kako je tog jutra primetila da se pod tremom kuće nalazi torba. Pomislila je da ju je tu zaturila njena ćerka, koja je pet dana ranije došla u posetu njoj i njenom suprugu. Verujući da je u njoj možda prljav veš koji je nameravala da opere, izvukla je torbu i povukla rajsferšlus! Prizor koji je videla bio je stravičan!

Ugledala je dečakovo izlomljeno i modro telo, koje je već počelo da se raspada - priča Kurirov izvor iz istrage i dodaje da su inspektori odmah po dolasku hteli da pričaju sa ženinom ćerkom, to jest dečakovom majkom.

- Priznala nam je da već nekoliko godina živi i radi u Novom Pazaru, gde se porodila 31. decembra ove godine! Kroz suze nam je ispričala da se 27. januara vratila kući i da je u krevecu zatekla mrtvog sina. Uplašena i uspaničena, spakovala je telo u putnu torbu i sela na prvi autobus za rodni Borac. Kad je stigla u roditeljsku kuću, iskoristila je prvu priliku i rešila se torbe - priča Kurirov izvor iz istrage.

Da se majka zaista porodila krajem decembra, potvrđeno je iz kragujevačke bolnice.
- I majka i beba napustile su bolnicu u dobrom stanju, što je utvrđeno uvidom u otpusnu listu iz novopazarske bolnice - rečeno nam je u ovoj ustanovi.

Prema našim saznanjima, majka deteta nije uhapšena.
- Naložila sam obdukciju kako bi se utvrdio uzrok smrti deteta. Tek kad rezultati stignu, tužilaštvo će se izjasniti da li će goniti majku - izjavila je za Kurir Jelena Vilotijević, istražni sudija Višeg suda u Kragujevcu.

Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.