Đoković: Srećan sam što sam pobedio

"Nije se znao pobednik u ovom meču. Znao sam njegov kvalitet i nikako ne podcenjujem protivnika. Iako sam ja možda bio favorit, one je pre ovog meča imao bolji rezultat u međusobnim duelima. Nisam zadovoljan podlogom i mojim treninzima, ali zaista sam srećan što sam pobedio uprkos tome. Drago mi je što je Troicki trijumofovao nakon velike borbe protiv Davida Gofana", kazao je Đoković nakon pobede protiv Olivijea Rohusa sa 3:0 u prvom kolu Dejvis kupa, u gradu Šarlroa.

Četvrostruki osvajač Otvorenog prvenstva Australije rekao je da je uvežbavao servis od kraja prošle sezone i dodao da veruje u trijumf nad Belgijom.

"Radio sam na servisima i nadam se da se to to isplaćuje sada. Uz superioran servis lakše je ući u ovako bitne mečeve i igrrati dobro. Nadam se da ćemo pobedi u duelu sa Belgijom", rekao je prvi teniser sveta.

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović rekao je da je srećan posle prvog dana duela protiv Belgije i istakao zadovoljstvo zbog pobede Troickog.

"Dejvis je uvek davao posebnu energiju, tako je i Troickom. Nadam se da je ovo njegov pravi povratak. Dobro je odreagovao posle gubitka prva dva seta i počeo bolje da igra i na kraju nadmudrio protivnika", rekao je Obradović.

On je kazao da su svi igrači u reprezentaciji Srbije izuzetno motivisani, kao i da će sutra u dubl meču ekipa izaći u najjačem sastavu.

"Dobro je što su svi spremni za sutra. Svi su motivisani i sutra ćemo izaći sa najboljim timom", rekao je Obradović.

Beta

Pogledajte još