fbpx

Doživite zadovoljstvo: Najbrži putevi do orgazma

Uskladite seksualno raspoloženje.
Ako ste jako uzbuđene, možete da zgrabite dragog, preskočite predigru i bacite se odmah na posao. Vrlo su velike šanse da ćete brzo doći do orgazma. Ako niste baš u seksi raspoloženju, predigra je nužna.

Što on bolje može kontrolisati svoj orgazam, veće su šanse za vaše višestruke orgazme.

Ako seks traje dugo i kvalitetan je odnosno stimulisani su svi ključni delovi ženinog tela, postoje velike šanse da žena doživi ne jedan, nego nekoliko orgazama tokom odnosa. To naravno znači da muškarac ne sme doživeti vrhunac odmah.

Naučite da dišete, jer je disanje važno.
Kako da dišete? Različiti stručnjaci predlažu različite metode disanja. Neki kažu da je dobro zadržati dah kada krene orgazam, jer navodno pojačava intenzitet. Drugi pak zagovaraju duboko disanje u tom trenutku, jer bi navodno ženama moglo omogućiti seriju orgazama. Ko je u pravu? Najbolje da istražite sami! Isprobajte obe metode, pa vidite koja vam se više sviđa odnosno koja bolje deluje.

Seks, kao i mnoge druge stvari, počinje u glavi.

Dakle, mentalni stav izričito je važan. Kako biste uopšte mogle doživeti orgazam, morate biti potpuno opuštene. Ako samo i delićem mozga brinete o tome da li ste lepe svom partneru i bojite se da ne misli nešto loše o vama, onda ste s pogrešnim čovekom u krevetu. Vrlo kratko i jasno. Put do orgazma vodi kroz opuštenost, a da biste bile opuštene, morate biti potpuno sigurne u svog muškarca i dobro se osećati u njegovom društvu.

Izvor: Tportal

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.