Horoskop i strast: Kakva vas ljubavna uzbuđenja čekaju do kraja zime?

OVAN
Ljubav je avantura! Postoji velika mogućnost da ćete početkom zime osećati da vam je potencijal za romantično ispunjenje - otvoren autoput. Ako ste sami, iznenadan susret sa prijateljem ili nekim koga ćete upoznati preko prijatelja mogao bi da vas ostavi bez teksta. Ono što će započeti kao neobavezna zabava, zimska romansa, moglo bi se pretvoriti u nešto više nakon intimnog razgovora sa ljubavnikom početkom februara. Ovnovi u vezama će se lakše nego inače otvarati partnerima a posebnu povezanost će osećati krajem januara.

BIK
Ove zime bićete suzdržani prema ljubavi, ali ne dozvolite da vas to obeshrabri. Nalazite se u periodu definisanja šta zapravo želite u vezi. Na sreću, Saturnova prisutnost u vašem području partnerstva ima pozitivan predznak, što za vas znači da je mogućnost pronalaženja prave osobe trenutno najizglednija. Krajem januara imaćete stabilan odnos sa partnerom,ali već početkom februara sremni ste da proširite horizomte.

BLIZANCI
Nakon što Jupiter uđe u vaš znak 30. januara vaš optimizam što se tiče privatnih i romantičnih susreta biće u punom zamahu. Zahvaljujući Veneri u vašem polju partnerstva, oni u dugim vezama uživaće celi prvi mesec u harmoniji i naglom porastu intimnosti. Osećaj ljubavi će se graničiti sa opsesivnošću krajem januara zbog snažne povezanosti između Venere i Plutona u vašoj 8. kući. Zapamtite da ljubav nema nikakve veze s kontrolom; radi se o povezivanju i poštovanju prema partneru kakav jeste, a ne kakvi biste hteli da bude. Samci će verovatno početkom februara započeti novu romansu, i to s nekim ko ima različitu prošlost ili poreklo od njihovog.

RAK
Sa Saturnom koji luta vašom 5. kućom prave ljubavi mogli biste se zabrinuti da ćete ove zime po pitanju ljubavi kupiti samo ostatke i sećanja. Budući da će se Venera još neko vreme u februaru zadržati u vašem području partnerstva, postojeće veze će postati još skladnije i izdržljivije. Ako ste sami, nove romantične mogućnosti će se otvoriti u ovom periodu i mogle bi postati ozbiljne brže nego što ste mislili i očekivali. Prepustite se tome. Ove zime nećete igrati igrice kad je u pitanju ljubav, igrate na sigurno.

LAV
Godinu ste započeli neverojatnim moćima privlačenja potencijalnih partnera zahvaljujući Veneri koja tumara vašim poljem ljubavi. Verojatno ste već dobili više pažnje potencijalnih udvarača nego inače i, naravno, uživate u svakom trenutku. Ali jedna osoba će se izdvojiti iz gomile i toj osobi ćete pokloniti svu pažnju. Lavovi u vezama? Očekujte procvat intimnog života u ovom periodu jer Mars prolazi vašim poljem odnosa. Možda ćete upustiti u neku raspravu više nego inače, biće to delimično i zabavno.

DEVICA
Niz grešaka u komunikaciji između vas i vašeg partnera će vas frustrirati za vreme trajanja retrogradnog Merkura od 23. februara do 17. marta. Na sreću, Venera i Neptun ući će u vaše polje odnosa zadnji dan februara i otvoriće mogućnost za najbolji mogući ishod. Ipak, ako se vaš partner ponaša tako da izgleda predobro da bi bilo istinito, moguće je da ne vidite celu sliku. Na ruku će vam ići Mars i Venera, obe planete u polju veza od kraja februara do polovine marta, koji će vas motivisati da plivate u mutnim vodama.

VAGA
Očekujte ljubavni procvat ove zime! Kosmički ljubavnici Mars i Venera ući će u vaše polje ljubavi i osigurati buđenje libida. Do početka februara Mars, planeta strasti, podstaćiće vas da se što više zabavljate u krevetu. Moguća je i avantura s prijateljem. S druge strane, možda ćete uživati u povremenim strastvenim i neobaveznim susretima sa nekim sa kim ne planirate ozbiljnu vezu.

ŠKORPIJA
Je li ljubav prava ili se radi samo o iluziji? Saznaćete ove zime, jer će nekoliko ključnih planeta proći vašim poljem ljubavnih veza od početka februarae. S obzirom da će se svi nalaziti u idealističnim Ribama, možda ćete otkriti da ste umesto princa ili princeze ljubili žabu. Takođe, možda otkrijete da je ova ljubav koju imate najinspirativnije i najpodsticajnije iskustvo u vašem životu.

STRELAC
Ljubavna veza koja ide u dobrom smeru postaće još bolja ove zime. Jupiter, planeta ekspanzije i obilja, prestaje biti retrogradana 30. januara. Budući da se nalazi u vašem polju partnerstva, odmah ćete osetiti razliku u bliskosti između vas i partnera. Možda ćete se čak odlučiti i na neko ozbiljnije vezivanje i obavezu, početi zajednički život, veriti ili venčati. Ako ste sami, očekujte vatrene ljubavne susrete do polovine februara.

JARAC
Možda umislite da će ovo duga, hladna i usamljena zima. Ali niste u pravu. Od polovine februara bićete najprivlačniji znak Zodijaka zahvaljujući Veneri koja prolazi kroz znak Jarca. U tom periodu na poseban način privlačite pažnju drugih i vaše će samopouzdanje cvetati. Ta posebna energija unutrašnje lepote kojom ćete zračiti svakako će vam pomoći u ljubavi pa se pobrinite da se družite što više. Krajem januara ćete doživeti susret koji će vas ostaviti bez daha.

VODOLIJA
Vodolije, vi ste ove zime osvojili ljubavni džekpot - 30. januara Jupiter, planeta svih dobrih stvari, ući će u vašu 5. kuću ljubavi i užitka, a to se događa jedanom u svakih 12 godina i jedan je od najboljih trenutaka da nađete pravu ljubav. Jupiter će ove zime imati snažan i direktan uticaj i ništa vas neće sprečiti da osvojite nečije srce.

RIBE
Seksualno privlačan biće vaš nadimak ove zime jer kosmički ljubavnici Mars i Venera prolaze kroz vaš znak. Mars će vam pružiti dovoljno stabilnosti i podstaći seksualni nagon od 3. februara pa sve do polovine marta, dok će vam Venera podariti dozu lepote i šarma. Početkom marta, kad se obe planete nađu u vašem znaku, ništa vas neće sprečiti da dobijete ono što vam srce želi.

(T-portal)

Pogledajte još