Četvrta epizoda serije "Na putu za Montevideo": Čas odluke

0

Svake nedelje, od 20h, na RTS 1 možete uživati u dogodovštinama naših fudbalera na putu za Svetsko prvenstvo u Montevideu. U četvrtoj epizodi "Čas odluke" rukovodstvo očajava zbog nestanka torbe pune novca, Barunica pokazuje simpatije prema Dunsteru, a Rosin otac dolazi da vrati lepoticu na selo…

U četvrtoj epizodi serije “Na putu za Montevideo” pod nazivom “Čas odluke”, briga i očaj fudbalskog rukovodstva zbog nestale torbe pune novca dovodi čak u pitanje i nastavak puta za Montevideo. Uz to se se javlja i novi problem kada se otkrije da je Mali Stanoje (Predrag Vasić), bez ičije saglasnosti, krenuo na put bez putne karte i dokumenata i dilema da li Tirketovu taliju vratiti u Beograd.

Nakon simpatija koje je Barunica (Bojana Gregorić) pokazala prema Dunsteru (Nebojša Ilić), zapravo, otkrivamo njegovu veliku tajnu iz prošlosti.

Na Čuburu iznenada dolazi Rosin otac Jovika (Mladen Nelević) sa namerom da je vodi sa sobom i vrati u selo da je uda. Njegova namera jako pogađa Rosu (Danina Jeftić) ali i gazda Rajka (Milutin Karadžić) i njegovu ženu Đurđu (Anita Mančić).

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.