Koji popularni "beli brat" je u srednjoj školi šetao opasnu "jašarku"? (FOTO/VIDEO)

... pa naravno, ovo je Maršal Brus Meters III, poznatiji kao Eminem, najpopularniji "beli brat" svih vremena. Pa da li možete da zamislite da ovaj nasmejani momak čijeg frizera je inspirisao folker Jašar Ahmedovski je danas mnogo opasan lik, sa ledeno hladnom facom i bezobraznim jezikom koji "baca" rime o Detroitu, životu rasturenih porodica, opstajanju prepunom izazova i samozodovoljstvu postignutim uspehom?!

(old_image)

Međutim, to ipak toliko i ne iznenađuje, jer iako na fotografiji iz 1989. iz godišnjaka izgleda kao nerd sa "jašarkom", Eminem je dvaputa ponavljao prvi razred srednje škole zbog loših ocena i problematičnog ponašanja. U 17 godini je odustao od školovanja i ostalo je hip hop istorija koja je pomalo romantizovano ispričana u filmu "8 Mile".

Nije lako bilo Maršalu, ali danas ga... pa, baš briga za "jašarku", jer od kada se "skinuo" sa raznih opijata, planira da ponovo pokori svet. On dobro zna da prilika dolazi samo jednom u životu i da svako može da uradi sve što poželi ako se tome potpuno posveti.

Pogledajte još