Ja imam talenat: Aleksandra i Nemanja i "Continuum" idu dalje!

Najviše glasova i publike i direktan plasman u finale izborio je duo Aleksandre i Nemanje, dok je žiri imao težak zadatak da izabere između hip hop grupe „Continuum“ i Zorana Jaćimovića. Ivan Tasovac je svoj glas dao „Continuum“-u, Nataša Ninković, sa druge strane, Zoranu, stoga je odluka bila na trećem članu žirija Ivanu Bosiljčiću koji je odlučujući glas dao upravo plesnoj grupi iz Niša.

Prvi se publici predstavio simpatični Luka Stojićević koji se u šou prijavio sa željom da upozna makedonsku pevačicu Kaliopi, koja mu je želju i ispunila specijalno došavši u Beograd tom prilikom. Luka se i u polufinalu predstavio njenom pesmom, a posebno je zanimljivo da je matricu za istu dobio upravo od poznate pevačice.

Nakon njega na velikoj sceni pojavio se Nikola Korać, pekar iz Beograda, ali i višestruki prvak države koji se plesom bavi od svoje treće godine, izveo senzualnu i emotivnu plesnu tačku dobivši pozitivne reakcije žirija, dok je Ivan Tasovac posebno pohvalio njegov glumački talenat, ali i hrabrost ukazavši da biti sam na sceni nije nimalo lako.

Duo "Bellow shake" iz Leskovca, bend "Alias" iz Paraćina i fantastična Iva Pletikosić čiji je nastup i pevanje pohvalila i čuvena Erika Badu predstavili su se publici svojim autorskim numerama.

Samouki svirač na usnoj harmonici, rudarski tehničar iz Kostolca, Zoran Jaćimović nastupao je šesti po redu, i ponovo oduševio svojim izvođenjem, kako je žiri nazvao, 'rudarskog bluza'.

Hip – hop plesna grupa „Continuum“ iz Niša ispričala je priču kroz svoj plesni nastup na oduševljenje publike i žirija, a Ivan Bosiljčić im je dao epitet najbolje plesne grupe u ovoj sezoni.

Poslednji takmičari u trećoj polufinalnoj večeri bili su Aleksandra i Nemanja iz Kučeva i tom prilikom fantastično izveli numeru „Girl with one eye“. Aleksandrine glasovne mogućnosti i ponašanje na sceni ostavio je žiri bez teksta.

Specijalni gost ove večeri bio je popularni crnogorski kantautor Sergej Ćetković, koji je premijerno izveo novu numeru, ali i najavio svoj koncert u Beogradskoj areni 14. februara.

Pogledajte još