fbpx

Prvi pobednik "Velikog brata" Ivan Ljuba danas: Humani ljubitelj bioskopa!

Tokom Porodičnog vikenda 2. i 3. februara, u bioskopu "Cineplexx", u Delta Cityju, kao i drugim gradovima u Srbiji gde postoji ovaj bioskopski lanac, prikupljala se pomoć deci beogradskog Prihvatilišta, kragujevačkog centra "Knjeginja Ljubica" i niškog centra "Mara".

Podršku ovoj akciji u beogradskom bioskopu pružili su mladi glumac Bojan Perić i pijanista Ivan Ljuba, koji su bili domaćini humanitarne projekcije filma "Kralj pingvina 3D".

Tako su svi koji su se pitali gde je prvi pobednik "Velikog brata", a mnogima i omiljeni učesnik ovog rijaliti šoua, u "Cineplexxu" konačno ponovo videli Ivana i proverili koliko se promenio od 2006. godine kada je osvojio 100.000 evra. Sudeći po srdačnom druženju sa decom u bioskopu, on je i dalje onaj isti povučeni, kulturni momak koji zna šta želi.

Šest godina nakon pobede u "Velikom bratu", Ivan uživa u svom stanu nedaleko od CZ-a, koji je kupio od nagrade. Svira klavir što mu je profesija i kao pijaniste, ali i profesora u muzičkoj školi. Paralelno sa Muzičkom akademijom, koju je s uspehom završio, studirao je i Medicinski fakultet, koji je zbog životnih okolnosti (smrti majke), morao da napusti. U slobodno vreme bavi se paraglajdingom, a često ga možete sresti i kako vozi bicikl po Beogradu. Osim u klasičnoj muzici, uživa i u džezu, a, očigledno, i u filmovima i druženju sa decom. O devojkama je slabo pričao i u rijalitiju, a i danas...

Nekada je pred "okom" Velikog brata govorio "Ako ne možeš protiv njih, pridruži im se", a danas je, čini se, to što je tada morao da učini iskoristio na pravi, human način.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.