Zvezda i Partizan još bez transfera

Disciplinska komisija FSS održala je sastanak na kojem je ustanovljeno da je zabrana registracije novih igrača ukinuta Javoru i OFK Beogradu iz Super lige, odnosno za Timok, Bežaniju, Jedinstvo puteve, Metalac, Mladost i Banat iz Prve lige Srbije.

Partizanu je zabrana registracije novih igrača ostala zbog spora sa Radničkim iz Kragujevca i bivšim trenerom Aleksandrom Stanojevićem.

Crveno-beli imaju neizmirene obaveze prema Borcu i Javoru, bivišim trenerima Žarku Đuroviću i Slobodanu Maroviću, odnosno igračima Vladanu Biniću, Dejanu Milovanoviću, Slavaku Peroviću, Milanu Jeremiću, Milošu Reljiću, Marku Nikoliću, Danijelu Mihajloviću i Marku Peroviću.

Pored večitih rivala, na listi su još Jagodina, Rad, Sloboda, Novi Pazar, BSK, Smederevo, odnosno članovi Prve lige Srbije - Napredak, Inđia i Novi Sad.

"Mere zabrane registarcije novih igrača ne odnosi se na mogućnost transfera igrača u druge klubove. Skrećemo pažnju da novi igrači neće biti u mogućnosti da se registruju, a samim tim i nastupaju, sve dok klubovi u potpunosti ne izmire svoje obaveze", navodi se u saopštenju FSS.

Disciplinska komisija FSS apeluje da klubovi u što kraćem roku ili izmire svoje finansijske obaveze prema poveriocima ili ukoliko postoji mogućnost sklope sporazume vezane za način izmirenja svojih obaveza.

(Tanjug)

Pogledajte još