TRANGE&FRANGE - Ultimativan gradski vašar

RUKOTVORINE & NAKIT; DIZAJN & ART; ODEVNI & DEKORATIVNI PREDMETI; SECOND HAND & VINTAGE; RECIKLIRANO & KOLEKCIONARSKO; STARE KNJIGE & ODEĆA & OBUĆA & STRIPOVI & IGRAČKE & GRAMOFONSKE PLOČE; MENJAŽA SLIČICA & RIBICA. OTVORENO ZA TRAMPU I PRODAJU SVEGA UNIKATNOG, RETKOG I VAŠEG!

OD FEBRUARA, TRANGE& FRANGE - ULTIMATIVNI GRADSKI VAŠAR SVAKE DRUGE NEDELJE U MESECU!
SLEDEĆI SUSRET 10. MARTA.

TRANGE&FRANGE poziva mlade umetnike, proizvođače ruk otvorina, dizajnere nakita, odevnih i dekorativnih predmeta, second hand & vintage radnje i kolekcionare, radionice reciklaže, prodavce starih knjiga, odeće, obuće, stripova, igračaka, učesnike nekadašnjeg marketa gramofonskih ploča, akvariste i one koji se trampe ribicama, kao i one koji učestvuju u tradicionalnoj menjaži sličica kod Terazijske česme. Otvoreni smo za sve one koji žele nešto da razmene. Možete razmenjivati i prodavati sve što je unikatno, retko i vaše.

TRANGE&FRANGE u vreme preteranog konzumerizma, robovanja robnim markama i velike ekonomske krize predstavlja mogućnost kupovine bez para, način da se do određenih retkih stvari dođe bez upotrebe novca ili jeftino, nudi prodavnicu za sve & svašta!

TRANGE & FRANGE i ovog puta sa KIŠOBRANOM. Muzički domaćin razmene će biti organizacija Kišobran koja će svojim izborom pesama upotpuniti događaj. Kišobran je kolektiv koji se bavi promocijom alternativne kulture. Omogućiće vam da, osim stvari koje ste poneli, razmenite i po koju ideju, plesni pokret, osmeh, namig i slične lične vrednosti.

TRANGE & FRANGE - zakup prostora za izlagače i prodavce po ceni od 700 dinara, ulaz za publiku SLOBODAN.

Za izlagače obavezna je prijava i rezervacija stolova, štandova i prostora telefonom (011/32 20 127) i mailom na trangefrange@domomladine.org.

Uz prijavu obavezno je poslati fotografije radova i kolekcionarskih primeraka koji će biti izloženi, njihov opis i okvir cena, kako bi bili objavljeni na sajtu Doma omladine Beograda i na FB profilu.

Pogledajte još