Amerika: Deca imala oralni seks u vrtiću! (video)

0

Jedan dečji vrtić zatvoren je pošto su roditelji otkrili da su deca od četiri i pet godina tokom boravka u njemu, upražnjavala seksualne aktivnosti. Ceo slučaj ispituje i policija, a za sada se jedino može pretpostaviti da su deca možda samo imitirala odrasle.

Dejli Mejl piše da je dečak koji ima četiri godine imao je oralni seks sa devojčicom od pet godina, u kalifornijskom vrtiću “Karson”, koji je osnovala crkva. Šokantne radnje mališani su više puta izvodili na igralištu vrtića, toaletu i tokom vremena predviđenom za spavanje u obdaništu.

Jedan od roditelja kaže da im je četvorogodišnji sin do detalja opisao šta je radio sa petogodišnjom devojčicom, kao i da je rekao da je devojčica oralno zadovoljavala još jednog dečaka.

Vrtić se sada zatvara, ali ne kako kažu, zbog skandala već toga što ne mogu da nađu novog direktora. Šokirani roditelji kažu da zbog ovog skandala ne mogu da upišu decu u neki drugi vrtić. Zabrinuti su zbog ovog iskustva koje su deca imala i koje će ostaviti ozbiljan trag na njihovo odrastanje.

Dejli Melj, KABC TV

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.