Karaklajić: Nosimo dres Zvezde uprkos svim problemima!

"Crvena zvezda je klub u kojem sam uvek želeo da igram i daću sve od sebe da se izborim za određenu minutažu. Želim da pokažem da iz omladinske škole dolaze zaista talentovani igrači koji žele da nose dres prvotimca uprkos svim problemima koje klub ima", rekao je Karaklajić za klupski sajt.

Karaklajić se po dolasku na drugi deo pripreme u Antaliji uspavao, pa je kažnjen zajedno sa cimerima Stefanom Mihajlovićem i Vukanom Savićevićem koji ga nisu probudili, tako da su im ostali prvotimci Zvezde šutirali na gol dok su oni bili okrenuti leđima.

"Kada smo stigli na drugi deo priprema bio sam jako umoran jer nismo spavali celu noć, pa sam zakasnio na večeru jer sam legao da odmorim. Miha me je probudio, ali smo sva trojica zaradili kaznu. Na svu sreću saigrači nisu bili precizni, pa nije bila mnogo bolna", kazao je Karaklajić.

Karaklajić je u utorak napunio 18 godina.

"Rođendan su mi prvi čestitali cimeri, a na doručku i svi ostali. Sebi sam pre svega poželeo da se nametnem treneru i da budem zdrav, a sve ostalo će doći ako budem dobar čovek i fudbaler", naveo je on.

Savićević je kroz smeh kazao da je sreća što njegovi saigrači nisu bili precizni prilikom odrađivanja kazne.

"Miha, Kare i ja smo zajedno u sobi, pa moramo da delimo i dobro i loše. Tim smo, pa je kazna bila za celu sobu. Odradili smo kaznu koju nam je ekipa odredila, a oni sva sreća nisu bili precizni", kazao je Savićević.

On je rekao je srećan što posle težih treninga klub prelazi na "fudbalske stvari".

"Odradili smo teži deo i polako prelazimo na veći rad na taktici, na formacijsko pomeranje. Slede i utakmice i sigurno da će nam biti lakše nego što nam je bilo", rekao je Savićević.

Beta

Pogledajte još