Hjuston postigao 140 poena, pobeda Lejkersa

U ekipi Hjustona, koji je pobedio peti put u poslednjih šest utakmica, najefikasniji je bio Džeremi Lin sa 28 poena, uključujući pet "trojki".

Džejms Harden ubacio je 18 poena, a imao je i sedam asistencija i tri ukradene lopte, dok je čendler Persons dodao 16 poena uz osam asistencija. Harden i Persons ubacili su i po četiri "trojke".

U pobedi su se istakli i Omer Ašik i Patrik Paterson, obojica s "dabl dabl" učincima. Ašik je postigao 11 poena uz 15 skokova, a Paterson 12 poena i 10 skokova.

U ekipi Golden Stejta, koja je prekinula niz od četiri pobede, najefikasniji je bio Džeret Džek sa 20 poena, a Dejvid Li dodao je 18.

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa pobedili su Bruklin sa 92:83 i ostvarili šestu pobedu u poslednjih sedam utakmica. Kobi Brajant bio je najbolji u pobedničkom timu sa 21 poenom i osam skokova, Stiv Neš dodao je 15 poena, a Erl Klark 14 poena i 12 skokova.

U ekipi Lejkersa nije bilo Dvajta Hauarda i Mete Vorld Pisa, dok je Pau Gasol morao da napusti teren četiri minuta pre kraja utakmice zbog povrede desnog stopala.

Bruk Lopes bio je najefikasniji u ekipi Netsa sa 30 poena i 11 skokova.

Indijana je pobedila Atlanu sa 114:103 i ostvarila 15. uzastopni trijumf na domaćem terenu.

Do četvrte uzastopne pobede u ligi Pejserse je predvodio Pol Džordž sa 29 poena, a još šestorica njegovih saigrača postigli su dvocifren broj poena.

U ekipi Atlante, koja je izgubila treći put na poslednje četiri utakmice, Džef Tig postigao je 24 poena i imao osam asistencija.

Košarkaši Feniksa pobedili su Memfis sa 96:90 i prekinuli niz od dva poraza, dok je Denver pobedio Milvoki sa 112:104 i zabeležio sedmu uzastopnu pobedu.

Beta

Pogledajte još