HIT VIDEO: Stoper superheroj Kai spasio ženu od rasiste ubeđenog da je Isus i postao legenda Interneta

Naravno, treba da pogledate kako Kai-legenda lično prepričava (video u nastavku) šta se desilo tog dana kada je svojim "profesijama" - autostoper i beskućnik, dodao i najbolji poziv od svih - superheroj.

Džet Simons Mekbrajd (54) udario je automobilom čoveka i priklještio ga za drugo vozilo. Nakon toga, potpuno izbezumljen, izašao je iz automobila i počeo da bije nesretnog čoveka. Tu se našla Tanja Bejker koja je pokušala da zaustavi pomahnitalog Simonsa koji je udarao čoveka koga je prethodno udario automobilom.

- Govorio je da je Isus Hrist i da će nas sve spasiti, ali da pre toga moramo Zemlju da oslobodimo od crnčuga - ispričala je Tanja koja je bez uspeha pokušala da spasi crnca koga je Simons tukao.

Srećom, tu se našao beskućnik/autostoper Kai koji je imao sekiricu.

- Lik je bio toliko veliki da je mogao ženi da slomi vrat samo tako. Je*eno sam mu se prišunjao s leđa i udario ga sekiricom - ispričao je superheroj Kai.

Kai je uspeo da savlada Simonsa, a povređeni crncac je odvezen u bolnicu gde se oporavlja. A posle ovog video klipa Kai je postao zvezda Interneta, ali nesumnjivo i pravi heroj koji ne okreće leđa kada je neko nepoznat u nevolji.

Pogledajte još