HIT VIDEO: Stoper superheroj Kai spasio ženu od rasiste ubeđenog da je Isus i postao legenda Interneta

Naravno, treba da pogledate kako Kai-legenda lično prepričava (video u nastavku) šta se desilo tog dana kada je svojim “profesijama” – autostoper i beskućnik, dodao i najbolji poziv od svih – superheroj.

Džet Simons Mekbrajd (54) udario je automobilom čoveka i priklještio ga za drugo vozilo. Nakon toga, potpuno izbezumljen, izašao je iz automobila i počeo da bije nesretnog čoveka. Tu se našla Tanja Bejker koja je pokušala da zaustavi pomahnitalog Simonsa koji je udarao čoveka koga je prethodno udario automobilom.

Govorio je da je Isus Hrist i da će nas sve spasiti, ali da pre toga moramo Zemlju da oslobodimo od crnčuga – ispričala je Tanja koja je bez uspeha pokušala da spasi crnca koga je Simons tukao.

Srećom, tu se našao beskućnik/autostoper Kai koji je imao sekiricu.

Lik je bio toliko veliki da je mogao ženi da slomi vrat samo tako. Je*eno sam mu se prišunjao s leđa i udario ga sekiricom – ispričao je superheroj Kai.

Kai je uspeo da savlada Simonsa, a povređeni crncac je odvezen u bolnicu gde se oporavlja. A posle ovog video klipa Kai je postao zvezda Interneta, ali nesumnjivo i pravi heroj koji ne okreće leđa kada je neko nepoznat u nevolji.

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.