Zlatni Olimpijac Rajan Lokti kao "Nirvanina beba" sa omota kultnog "Nevermind"

Poznato je da Rajan Lokti (28), osim što je pravi virtouz u bazenu, vrlo je vešt i pred fotoaparatom. Setimo ga se samo u superseksi Nadlanu.com foto galeriji "Rajan Lokti: Od njega i bazen proključa".

Ovog puta zlatni američki Olimpijac je otišao nekoliko koraka dalje pozirajući za editorijal magazina "ESPN" u stilu bebe sa omota kultnog albuma "Nevermind" koji je obeležio karijeru benda Nirvana.

Mora se priznati, ovo je veoma hrabra odluka, kako Loktijeva, tako i fotografa Matijasa Klemera koji za ovaj specijalni editorijal rekreirao još nekoliko popularnih omota albuma sa sportistkinjama i sportistima kao glavnim zvezdama.

(old_image)

Inače, iako neosporno zgodan i uspešan dasa, Lokti je neretko meta šala američkih medija, kako zbog njegove besmislene uzrečice "Jeah!" (neko iskrivljeno "da" koje zvuči poput nezaboravnog "A đe!" s početka Knezove pesme "Da l' si ikada mene voljela" ), tako i zbog "biser-izjava" poput:

- Ako pogledate bebu, ona je definitivno srećna u vodi. Takav sam i ja.

- Je l' trepćem previše? Imam osećaj da trepćem previše. (rekao i trepnuo pet puta u sekundi)

- Nadam se da će reakcija svih koji video biti "brate, vidi tog tipa". Mislim da sam razbio sa ovom fotkom.

Interesantno, Lokti nije prokomentarisao činjenicu da je "Nirvanina beba" gola, a on nosi svoje plivačke gaćice. Šteta, rekli bi mnogi... dok Lokti "ne izvali" nešto.

Pogledajte još