Tumbaković: Pajović je najbliži stilu igre koji forsiramo

"Zatvorili smo celu priču sa Tomislavom Pajovićem. On je svojevremeno bio naš igrač, prošao je celu omladinsku školu i u fudbalskoj filozofiji je najbliži načinu i stilu igre koji mi forsiramo", rekao je Tumbaković, a preneo sajt Partizana.

Kako je ranije rečeno agenciji Beta u Partizanu, Pajović je došao na šestomesečnu pozajmicu iz moldavskog Šerifa, a crno-beli će imati opciju da otkupe njegov ugovor na kraju sezone.
"Šerif je od njegovog dolaska promenio trenera, a Pajović očigledno nije po njegovom ukusu i iz tog razloga je dečko želeo da nastavi da igra. On ima 26 godina i u punim je igračkim godinama", rekao jeTumbaković.

On je kazao da je odlaskom Sretena Sretenovića bilo logično da se dovede igrač koji može da bude pojačanje, ali i da istovremeno pojača konkurenciju.

"Imamo deficit igrača na centralnim pozicijama u zadnjoj liniji. Prošlu godinu smo završili sa (Ivanom) Ivanovim i (Milošem) Ostojićem, a njihove zamene uslovno su bili Sretenović i (Vojislav) Stanković. Pošto je Sretenović otišao logična je posledica da na toj poziciji nađemo nekoga ko bi eventualno mogao da bude i pojačanje i istovremeno napravi konkurenciju", kazao je sportski direktor Partizana.

Tumbaković je najavio da će se Pajović u petak pojaviti u Beogradu.

Beta

Pogledajte još