Tuđmanov unuk navukao Vračarca na seks, potom ga uspavao i opljačkao

Njima je određen policijski pritvor do 48 sati, rečeno je u MUP.
Portal "Telegraf" prenosi da su Igor Tuđman i njegova devojka Nataša Antolović u sredu privedeni na saslušanje u policijsku stanicu Vračar, pošto su, bežeći prema Hrvatskoj, uhapšeni na granici u blizini Sombora.

Tuđman i Antolovićeva se sumnjiče da su prevarili, uspavali i pokrali čoveka koji ih je prijavio, a s kojim su se upoznali preko sajta za upoznavanje smokva.com i s njim dogovorili "seks u troje", piše "Telegraf".

U noći između 2. i 3 . februara došli su kod njega u stan koji se nalazi na Vračaru i vrlo brzo popili nekoliko alkoholnih pića, piše portal i navodi da su unuk Tuđmanovog brata i Antolovićeva iskoristili pogodan trenutak i sipali izvesnu supstancu žrtvi u čašu, posle čega je on pao u nesvest, ošamućen i omamljen.

Potom su iz stana uzeli telefon, laptop, ključeve od džipa i određenu svotu novca, a ukradenim džipom odvezli su se nadomak Novog Sada.

Vozilo su dali jednom taksisti, a zauzvrat su tražili da ih odveze do granice s Hrvatskom, piše beogradski portal.

Međutim, prevareni Beograđanin se u međuvremenu probudio, pozvao policiju i prijavio šta se dogodilo.

(old_image)

Igor Tuđman je spominjan u medijima sredinom prošle godine, jer je navodno bio nestao iz Novog Sada, kao i zbog skandala vezanog za prodaju njegovog "porno snimka" medijima

(Alo!, Telegraf)

Pogledajte još