Bosna: Penzioneru otkazalo srce tokom seksa sa prostitutkom

Kako "Dnevni Avaz" nezvanično saznaje, Halkić umro tokom seksa sa A. Z. (33) , a pre toga je u apoteci kupio neke tablete, zbog čega se priča da bi mogao biti prva žrtva "vijagre" u Bihaću. Inače, bio je i srčani bolesnik, te se sumnja da je uzrok smrti otkazivanje srca tokom seksa.

Policiju je pozvala A. Z. (33), koja je i ranije Halkiću pružala seksualne usluge za 20 do 50 maraka. I toga dana Halkić je došao po nju, a na putu ka njegovoj kući zaustavili su se pored apoteke da on kupi neke lekove.

Bio na njoj

Po dolasku kući Halkiću je pozlilo tokom seksa sa A. Z. Dok se nalazio na njoj, on je u jednom trenutku pao, a uznemirena žena otrčala je do prve komšinice da zatraži pomoć.

Kada su se ljudi počeli okupljati, ona je od straha i sramote pobegla iz kuće i naknadno pozvala policiju. Patrola je zatekla mrtvog Halkića, koji na sebi nije imao odeću. Njegov novčanik bio je pun kondoma.

Toksikološko veštačenje

Postupajući tužilac Idriz Begić rekao je da će obdukcija tela Huseina Halkića biti obavljena danas u 10 sati.

- Tačna je informacija da je nama poznata ženska osoba došla kod smrtno stradalog po dogovoru i da je bila prisutna kada mu je pozlilo - kazao Begić, koji je, takođe, naložio da se obavi i toksikološki nalaz krvi.

(Izvor: Dnevni avaz)

Pogledajte još