Sport otkriva kakav je muškarac

Fudbal

Fudbal je definitivno jedan od najpopularnijih sportova na svetu, a vole ga tradicionalni i pomalo praznoverni muškarci. Međutim, ovaj sport uči timskom radu kao i takmičarskom duhu, pa možete očekivati iskrenog prijatelja i čoveka od poverenja.

Košarka

Košarka je sport koji će uvek imati svoje fanove, a muškarci koji prate ovaj sport imaju izražen takmičarski duh. Oni su vrlo razigrani i energični, tako da je važno da budete spremni na „akciju“ u svako doba dana.

Hokej na ledu

Hokej je vrlo popularan sport u svetu. Muškarac kojem je ovo sport broj jedan voli zimu i niske temperature. Hokej zahteva odanost i timski rad, pa ako ste odabrali partnera koji prati ovaj sport svakako računajte da u njega možete da imate poverenja.

Triatlon

Kako i samo ime govori u pitanju su tri sporta u jednom – plivanje, biciklizam i trčanje. Ljubitelji triatlona vole izazove i raznolikost. Ukoliko planirate nešto ozbiljnije sa triatloncem, budite spremni na raznoliku zabavu.

Tenis

Ovo je fizički izuzetno zahtevan sport, što znači da ga vole samouvereni i nezavisni muškarci. Ako ste u vezi sa muškarcem koji prati tenis, budite sigurni da ga nije sramota da zaplače ili da pokaže svoja iskrena osećanja. Međutim, oni nisu mekušci, već izrazito sentimetalne i snažne individue.

Golf

Iako se tako ne čini, ovo je sport koji vole pomalo isfrustrirane osobe. Muškarac koji prati golf ili je izuzetno takmičarski nastrojen i čezne za pobedom, ili se jednostavno pretvara da ga voli kako bi imao razlog da svaki vikend napusti kuću.

(Izvor:B92)

Pogledajte još