fbpx

Eksplozija u Mitrovici: Oštećen automobil kosovskog Srbina

Eksplozivna naprava najverovatnije je bila podmetnuta pod automobil koji je bio parkiran u jednoj od centralnih gradskih ulica, a od saline eksplozije oštećen je i lokal ispred kojeg je vozilo bilo parkirano.Delovi oštećenog automobila mogli su se videti rastureni u prečniku od 50 metara, javio je Tanjugov izveštač sa lica mesta.

Incident se dogodio u 2:30h, eksplozija je bila veoma jaka i mogla se čuti i u suprotnom delu grada. Na lice mesta odmah su izašle ekipe kosovske policije koje su sa žutim trakama osigurale mesto a u neposrednoj blizini mogli su se videti i pripadnici Kfora. Vlasnik vozila je kosovski Srbin D.J. iz Kosovske Mitrovice i ovo nije prvi napad na njegovu pokretnu i nepokretnu imovinu.

Nedavno je nepoznati napadač hicima iz automatskog vatrenog oružja izrešetao radnju za prodaju “Forneti” peciva čiji je on vlasnik.

U poslednjih nekoliko dana ovo je treći bombaški napad u severnom delu Kosovske Mitrovice.Prethodno je bačena bomba u naselju Tri solitera koja je načinila materijalnu štetu a u bombaškom napadu pre par dana u Bošnjačkoj mahali je povređeno dvoje srpske dece. Kosovska policija do sada nije uspela da pronađe vinovnike ni jednog od ovih incidenata.

Izvor: Tanjug

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.