Eksplicitne fotografije: Ivana Miličević zapalila televizore širom sveta u seksi scenama serije "Banši"

Širom sveta, a putem mreže "HBO Adria" i na našim prostorima, moguće je gledati novu seriju "Banši" (Banshee) u kojoj je glavna ženska zvezda Ivana Miličević, holivudska glumica i nekadašnji fotomodel poreklom iz Bosne i Hercegovine. O ovoj seriji se mnogo priča, a jedan od razloga je upravo seksi zvezda koja je odlučila da nema šta da krije.

(old_image)

Serija, čiji izvršni producent je autor serije "True Blood" - Alan Bol, nastala je u produkciji "Cinemaxa" i govori o gradu Banšiju u kome lik Ivane Miličević živi sa suprugom i dvoje dece naizgled mirnim životom. Međutim, sve se menja kada njen bivši dečko (glumi ga Entoni Star), s kojim je zajedno bila kradljivac dragulja, izađe iz zatvora i dođe u Banši kako bi je pronašao. Nakon tuče u baru, on preuzima identitet ubijenog novog šerifa u gradu i stvari više neće biti kao što su bile.

(old_image)

Inače, Ivana Miličević u ovoj seriji već tokom prve epizode dokazuje da američke domaćice iz malih gradova ne moraju obavezno biti mirne i smerne, već mogu biti i prave bombe koje uživaju u seksu i ne stide se svog tela poput njene junakinje Keri. Pa tako, Miličevićevu smo u nekoliko navrata videli potpuno nagu i u scenama žestokog seksa sa suprugom iz serije (glumi ga Ras Blekvel).

(old_image)

Ova rođena Sarajka ima 38 godina i jedna je od retkih sa ovih prostora koja je ostvarila zavidnu holivudsku karijeru kako u svetu glume, tako i u svetu modelinga.

Ivanin brat Tomo Miličević je rok muzičar i član je grupe 30 Seconds to Mars čiji frontmen je popularni glumac Džered Leto.

Igrala je u niz projekata, a pamtimo je po ulogama u filmu "Džeri Megvajer", "Nebo boje vanile", "Ustvari ljubav" i "Samo nebo zna", kao i jednu od Bondovih devojki u filmu "Kazino Rojal". Igrala je i u nizu TV serija, a bila je i stendap komičarka, ali čini se da će je ova uloga proslaviti pre svega zbog pokazane hrabrosti da prevaziđe sve stege i ujedno skandalizuje javnost, ali i dokaže se kao neko spreman na sve.

Da li je i glumom u ovoj seriji od deset epizoda to uspela... pa, proverite sami. Telom svakako jeste privukla pažnju.

Pogledajte još