Pokušaj zajedničkog samoubistva u Smederevskoj Palanci: Tinejdžer se bacio pod voz, drugarica odustala!

0

Maloletni M. K. (17) iz Smederevske Palanke pre dva dana se bacio pod voz na železničkoj stanici u rodnom gradu. Kobni skok je učinio pred vršnjakinjom koja je, takođe, nameravala da se ubije, ali je u poslednjem trenutku odustala.

Motiv tragedije nije poznat, a u školskom rancu je ostavio samo dnevnik s ljubavnim pesmama.

Nikad ranije nije pokazivao znake da je sklon samoubistvu. Te večeri se šetao s drugaricom. Išli su pored pruge i kada je naišao voz, on je rešio da se baci – navodi izvor “Blica” o ovom samoubistvu na železničkoj stanici.

Kako “Blic” saznaje u Hitnoj pomoći, tinejdžer M. K. nije davao znake života kada je dežurna ekipa stigla na uviđaj.

Dečak je stao na prugu, a voz nije mogao da se zaustavi na vreme. Kad smo stigli, devojka je bila u šoku i jedva je govorila. Mašinovođa je rekao da je svirao i pokušao da ukoči, ali on nije hteo da se skloni – kažu u Hitnoj službi.

Sugrađani, koji su poznavali momka i njegove roditelje, kažu za “Blic” da je bio “mirno dete koje se ni po čemu nije izdvajalo”,

Njegovi su iz Kuršumlije došli u Smederevsku Palanku, a ni s očeve ni s majčine strane nije bilo psihijatrijskih bolesnika. M. K. je bio dobro dete, a išao je u srednju medicinsku školu – objašnjava izvor “Blica”.

M. K. je treće dete. Iza sebe je ostavio roditelje, sestru Miljanu i brata Miloša koji radi kao policajac u Novom Sadu.

Izvor: Marijana Krkić za “Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.