Bosna i Hercegovina: Poklonila mužu nevinost za 38. godišnjicu braka

Prema rečima doktorke Danijele Crnogorac iz sarajevske Poliklinike "Karabeg", zabiležen je čak i slučaj da supruga želi mužu nakon 38 godina braka pokloniti nevinost! Ta želja joj je nedavno i ispunjena na ovoj poliklinici, piše Dnevni avaz.

- Imamo učestale zahteve za ovakve operacije. Neke želje su opravdane, a neke ne. U principu, devičanstvo hirurškim putem obično vraćaju devojke od 18 do 25 godina, ali se granica iz dana u dan pomera naviše - kaže dr. Crnogorac.

Ovakve operacije su hit i u susednim zemljama, a u proseku koštaju 500 evra.

Da ljudska mašta nema granica, govori i podatak da žene himene ne ugrađuju samo jednom, već više puta!

- Uzastopno šivenje himena je nešto na što retko pristajemo. Iako se operacija može izvesti više puta, u našoj praksi samo dve žene su to učinile drugi put - otkrila je dr Crnogorac.

Plastični hirurzi kažu da se devojke na ovakav zahvat odlučuju iz raznih razloga, neke smatraju da im je nevinost dobra startna pozicija za ulazak u brak. Neke se, pak, odlučuju za to nakon što su takvu odluku donele zajedno sa svojim partnerom ili nakon povrede.

- U važnu grupu spadaju i devojke koje su bile silovane ili imale neprijatno seksualno iskustvo, koje je ostavilo psihičku traumu - dodala je Crnogorac.

Dnevni avaz

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.