Ja imam talenat: U veliko finale idu Gorica i Mihajlo

I u ovom polufinalu predstavilo se osam takmičara. Propozicije su takve da takmičar koji osvoji najviše glasova publike direktno ide u veliko finale, dok drugog finalistu bira tročlani žiri.

Takmičari koji su otvorili večerašnje polufinale bili su bend Lezz Go iz Beograda sa fantastičnim vokalom Marijom Muminović, dok je nastup Yugoslavian Bboys-a predstavio nešto naizgled nemoguće. Naime, oni su uz Bahovu harmoniju izveli su nesvakidašnji brejkdens.

Mina Nikolić iz Beograda, fristajl pevačica oduševila je svojim pevanjem i kombinacijom više različitih muzičkih stilova.

Plesna grupa „Belisima“ iz Tivta čija najmlađa članica ima tek šest godina, izvela je bombastičan i energičan nastup, a odmah za njima na scenu je izašla šesnaestogodišnja Gorica Šutić koja je fantastično izvela pesmu „Bohemian Rhapsody“ grupe Queen.

Nikola Milošević iz Smedereva predstavio je svoj talenat i izveo zanimljive majstorije sa fudbalskom loptom, dok je osamnaestogodišnji reper Mihajlo Vlahović iz Beograda svoju numeru sa veoma zanimljivom i zrelom porukom umesto uz matricu izveo uz muziku uživo.

Poslednja na scenu izašla je mlada „srpska Rijana“ Dana Gašić Gavaja, koja je uz primetnu tremu izvela upravo numeru popularne pevačice sa Barbadosa.

Dok su takmičari čekali rezultate glasanja, na scenu je, kao specijalni gost, izašao kandidat koji nažalost nije ušao u polufinale, ali je svojom autorskom pesmom na audiciji oduševio kako publiku tako i žiri. Reč je o simpatičnom Omeru koji je ponovo izveo sada već poznatu „SFRJ, SRJ, SCG i S“.

Najviše glasova publike osvojili su takmičari Dana Gašić, Mihajlo Vlahović i Gorica Šutić. Direktan plasman u veliko finale i najviše glasova publike osvojio je nastup Gorice Šutić dok je žiri kao drugog finalistu odabrao Mihajla Vlahovića. Gorica i Mihajlo će se pridružiti preostalim finalistima u finalu koji će se održati za dve nedelje.

Pogledajte još