Vujošević: Suđenje u finalu Kupa je bilo sramotno!

"Zvezda je osvojila Kup Radivoja Koraća, čestitam joj na tome, oni su danas prvi izašli iz blokade i tenzije. Celokupna atmosfera koja se stvara je skandalozna, očigledno su rukovodioci Zvezde to iskoristili da isceniraju prekid i pritisnu koga je trebalo, suđenje je bilo sramotno. Nije bio isti kriterijum za faulove i u tome je porednjačio Maričić. Njihovi igrači su uložili veliki napor, pušteno im je da igraju na granici kontakata i ne želim da umanjim to", rekao je Vujošević na konferenciji za novinare.

Trener crno-belih je prokomentarisao i sinoćni prekid.

"Situacija je snimljena na televiziji, videli ste kako je tumačenje i reciklaža te istine, šta bi bilo da nema snimka. Videli ste i tumačenje šefa policije, to je sistem spojenih sudova, a sport je tu osetljiv. Meni je žao tu najviše navijača i jednih i drugih, naravano puno su mi bliži Partizanovi"
, dodao je strateg crno-belih.

Kapiten Partizana Vladimir Lučić rekao je da su crno-beli dobro otvorili utakmicu, ali da nisu uspeli da istrpe pritisak.

"Ja kao mlad igrač ne bi trebalo da komentarišem, ali kao kapiten moram da kažem da je juče bila fantastična situacija za osvajanje trofeja, a ovo danas nema veze sa košarkom. Bio sam prisutan prošle godine u finalu plej ofa, ti uslovi za igru su mnogo gori nego ono što je bilo sinoć", zaključio je Lučić.

Pogledajte još