Ljubavni horoskop za 12. februar

OVAN

Za mnoge romantičan dan, naročito ako vole da se skrivaju od pogleda javnosti, ako žele da prirede sebi i partneru neko romantično veče. Pogodan dan za one koji su u bilo kakvoj vrsti tajne veze, naročito ako jedno od vas dvoje nije slobodan. Oni koji dugo nemaju partnera mogu se osećati usamljeno. Očekujete poziv od nekog koga dugo niste imali prilike da sretnete.

BIK

Verujete da možete da ubedite nekog ko vam je veoma drag da treba da vam izađe u susret kada je u pitanju zajedničkiizlazak. Tranzit Meseca preko znaka Riba i naglašeno astrološko polje javnosti u Ribama ipak vas čini željnim iskrenih emocija i diskretnog društva. Verujete u mogućnost nastavka veze sa Jarcem ili Škorpijom.


BLIZANCI

Ne bi trebalo da se previše nadate kada je u pitanju obećanje osobe koja je prisutna u javnosti ili veoma posvećena karijeri. Današnji dan bi mogao biti stresan za one koji nemaju jasan status u vezi a to im je veoma bitno. Posebno bi trebalo obratiti pažnju na savete mudrijih i posebno onih iskrenih kako prijatelja tako i rođaka.

RAK

Spremni ste da poverujete jednoj Ribi sve što vam priča ali vas u stvari intrigira jedan Strelac o kome ne znate mnogo i mogli biste sumnjati u njegovu iskrenost. Ako ste dugo u vezi ili braku, pokušavate da se prilagodite na neke nove uslove zajedničkog života koji vam možda baš i nisu po volji.

LAV

Naglašeno astrološko polje tajnih ljubavi, ali i preljube, danas na vas može delovati dvostruko. Oni koji su od skora u vezi, verovatno su fascinirani partnerom, bar u nekom pogledu, ali možda i preosetljivi na kritike. Ako spadate u one koji su dugo u vezi, niste uvereni da je partner u potpunosti iskren. Ne ulazite u paralelnu vezu, ma kako vas to privlači.

DEVICA

Naglašeno astrološko polje partnerskih odnosa čini vašeg partnera veoma zainteresovanim za vas, čak i ako vi pokazujete možda želju za samoćom. To može biti i na neki način poza, testirate partnerovu privrženost na način na koji to njega nervira. Ne bi trebalo da se previše bavite nekim događajima iz prošlosti i da na tome bazirate svoje mišljenje o sadašnjoj simpatiji.

VAGA

Veze sa osobama prisutnim u javnosti ili iz sveta biznisa donose neke nove mogućnosti kada je u pitanju ljubavni život, naročito ako ste slobodni. Neka druga Vaga ili Vodolija možda pokušavaju da se sa vama pomire ili uspostave komunikaciju koja im omogućava da pređu granice prijateljstva.

ŠKORPIJA

Trudite se da učinite partneru po volji i on može smatrati da ste veoma požrtvovani, verovatno ste jedan od najzaljubljenijih znakova horoskopa, naročito ako ste mladi. Predstoji vam prijatan provod ili neka veoma romantična sms poruka od osobe koja vam je draga.

STRELAC

Verujete da ćete partnera uspeti da ubedite u ono što želite. Ne bi trebalo da po svaku cenu insistirate na nečemu što njemu ne odgovara. Dobro se snalazite u intimnom društvu osoba sa kojima možete da o svemu iskreno razgovarate ali nemojte svakom baš pričati o svojim ljubavnim dilemama.

JARAC

Jedan od boljih dana, naročito ako ste spremni da pređete preko nečega i da zaboravite na mnogobrojna razočarenja, moguće i uvrede. Što ste duže sami, to imate više šanse da sretnete nekog ko će vam odgovarati. Većina predstavnika vašeg znaka nalazi se u nekoj čudnoj vrsti veze koja im omogućava dovoljno lične slobode.

VODOLIJA

Verujete da možete da osvojite kolegu ili nekog koga povremeno viđate na poslu čak i ako vam on tj. ona ne daju dovoljno signala da bi trebalo da tako nastupite. Veoma ste sigurni u sebe i to može biti kontraproduktivno, možete reći ili učiniti nešto što se partneru neće dopasti. Možete biti skloni preteranim zahtevima kada je stalni partner u pitanju.

RIBE

Veze sa umetnicima ili sportistima za vas su pravi izazov. Očekujete poziv za izlazak sa više strana i ako vam se bude javio neko ko je vaša „tiha“ simpatija, verovatno ćete prihvatiti poziv za susret čak i ako ta osoba nije slobodna i to ne krije. Moguća romansa sa jednim Rakom koji otvoreno daje na znanje koliko mu se dopadate.

(Novosti)

Pogledajte još