Beograd: Unuk i baba od 76 godina glavni dileri droge

Baka je drogu merila i prodavala u sopstvenom stanu na Novom Beogradu, a ova neobična žena je otkrivena kada joj je policija upala u stan, ne bi li joj uhapsila unuka N. M. (42), ozloglašenog narko dilera.

"Imali smo dojavu da N. M. u stanu pakuje drogu i da mu neko od ukućana pomaže! Kad smo provalili u stan, N. M. se skamenio, ali smo videli da iza njegovih leđa protrčava starica, beži u jednu od soba i zaključava se! Potrčali smo za njom i posle nekoliko minuta pregovora ubedili je da nema kud i da nas pusti da uđemo"
, rekao je jedan od policajaca koji je učestvovao u hapšenju.

"Na kredencu pored kreveta je stajala vaga za merenje narkotika. Nekoliko metara dalje, na polici se video svežanj novca, a ispod kreveta su virili paketi sa drogom. Pomislili smo da starica nema nikakve veze sa unukovim poslovima, da se samo uplašila i pobegla u sobu kad je videla da provaljujemo u stan, ali tad je povikala: „Priznajem, pomagala sam mu! Ako hapsite njega, hapsite i mene!“
, ispričao je šokirani policajac “Kuriru”.

Nakon što su baki i unuku stavili lisice i počeli da ih sprovode do stanice, čuvari zakona su čuli vrlo zanimljivu priču o “porodičnom biznisu”.

"Ispostavilo se da je u poslovima sa drogom baba bila glavna! Unuk je nabavljao narkotike, a ona ih je mešala, merila i pakovala. U njihovom stanu su se okupljali svi novobeogradski dileri, koje je isključivo ona opsluživala! Između ostalog, čuvala je pare i brinula se da ih njen unuk ne spiska"
, rekao je dobro upućeni izvor.

(Alo)

Pogledajte još