Top 6 boja koje će biti hit ove godine

Zelena

Iako ova boja i nijansa ne pristaju baš svima, onima kojima je ova boja jedna od dražih s pravom mogu da se raduju. Ako ste blede puti, nosite neki upečatljiviji komad odeće u ovoj boji, na primer neku haljinu u boji mente, a ako imate maslinastiju put, bolje je da je nosite u obliku nekih modnih dodataka.

Koralna

Boja korala je jedan od omiljenih izbora trendseterki već dve godine i izgleda da ne gubi na svojoj popularnosti. Prema tome, ako nameravate da je dodate u paletu koja se nalazi u vašoj garderobi, svakako to uradite. Ovu boju možete da nosite u obliku vintidž bluze ili upečatljive torbice na preklop - izbor je na vama!

Ružičasta šećerna vuna

Ako postoji neka boja koja je ženstvena i nežna, onda je to sigurno kremasto ružičasta, baš kao boja šećerne vune. Ovu boju nosite da biste naglasili svoju ženstvenost, što je provereni recept koji funkcioniše čak i na dečačkim (napr. sako, farmerke i patike) odevnim kombinacijama.

Bela

Iako većina nas ovu boju nosi u obliku klasične bele bluze, postoji mnoštvo drugih načina uz pomoć kojih s ovom bojom možete obogatiti vaš izgled, od kaputa do pantalona. Mogućnosti su neograničene, a možete ih kombinovati s ostalim top bojama, na pr. sa kaišem u koralnoj nijansi.

Kraljevsko plava

Plava je omiljena boja mnogim od nas, a posebno nas raduju one upečatljivije, živahnije nijanse. Upravo takve su ove godine najpoželjnije, a ovaj trend možete prigrliti uz pomoć plave bluze ili torbice na preklop. Uz to, čak vam je dozvoljeno da nosite štikle ove boje. Ako ste ikada vapili za pažnom, ovaj izbor će vam je definitivno osigurati.

Integrišite i žutu

Poradite na svom stilu uz pomoć upečatljivih žutih majica, iskombinujte je s uskim farmerkama i običnom, kratkom jaknom. Ne zaboravite još neku dugačku ogrlicu i spremni ste za izlazak!

Pogledajte još