Murinjo: Nadam se spektaklu protiv Junajteda!

"Svi mi želimo da igramo protiv velikih klubova, trenera, igrača, a Mančester junajted predstavlja sve to. Svako očekuje odličnu utakmicu u sredu. Znamo šta nam je činiti, nadam se da ćemo pokazati spektakularan fudbal i da će meč ispuniti očekivanja", rekao je Murinjo na konferenciji za medije u Madridu.

Murinjo je kazao da njegova ekipa mora da bude na najvišem mogućem nivou kako bi ostvarila pozitivan rezultat protiv engleskog tima.

"Suočićemo se sa velikim timom i moramo da budemo na najvišem mogućem nivou kako bismo ostvarili pozitivan rezultat. Real Madrid želi da osvoji svoju 10. titulu šampiona Evrope, a ja želim svoju treću", kazao je Murinjo.

Portugalski stručnjak je ocenio igru njegove ekipe pozitivnom u svakom takmičenju u kojem nastupa, osim španskog prvenstva.

"Igru moje ekipe u Ligi šampiona, španskom kupu mogu smatrati pozitivnom, ono što smo prikazali u Super kupu je veoma dobro, ali je u Primeri ona negativna", ocenio je Murinjo.

Španske novinare je zanimalo da li bi Murinjo voleo da ponovo vodi neki engleski klub, a on je na to odgovorio da će mu preuzimanje neke ekipe sa Ostrva biti "sledeći korak u njegovoj karijeri".

Fudbaler Reala Majkl Esjen rekao je da njegov saigrač Kristijano Ronaldo ne može da dočeka početak utakmice protiv svog bivšeg tima.

"Svi u klubu smo uzbuđeni i jedva čekamo utakmicu. Spreman je i Kristijano Ronaldo, on ne može da dočeka početak. Biće veoma emotivno za njega, ali se raduje duelu", rekao je Esjen.

Utakmica između Reala i Mančester junajteda igraće se sutra od 20.45 na stadionu Santjago Bernabeu u Madridu.

Beta

Pogledajte još