Koji holivudski superstar je pozirao kao mali šmeker sa sestrom?

Jedni će ga nazvati večitim neženjom, drugi seksi srcelomcem za kojim otkidaju žene svih uzrasta širom sveta, a treći pravom velikom holivudskom zvezdom koja vrlo vešto igra tu komplikovanu šoubiz utakmicu sa uvek "poenom" u svoju korist.

Džordž Kluni je verovatno sve pomenuto, a posebno neko ko je od detinjstva umeo da se snađe pred kamerom kao pravi profi šarmer. Rođen da bude zvezda, zar ne?

Na fotografiji iz 1968. godine vidimo tada sedmogodišnjaka Klunija sa starijom sestrom Ejdom kako poziraju naslonjeni na crveni automobil, koji sam po sebi najavljuje... pa, švalera.

Danas, 51-godišnji Kluni iza sebe ima bogatu glumačku karijeru, ali i karijeru reditelja, scenariste i producenta. Naravno, iza njega je i bezbroj osvojenih lepotica i jedan brak o kome retko govori osim u kontekstu da se više nikada neće oženiti. Takođe, više puta je proglašavan za Najseksi čoveka na svetu, a poznat je i po svom humanitarnom radu za pomoć žrtvama zemljotresa na Haitiju, cunamija u Indijskom okeanu, rata u Darfuru i napada na Njujork 11. septembra 2001.

Džordž Kluni danas

(old_image)

Klunijeva sestra Ejda vodi sasvim drugačiji život. Ona je domaćica, živi u Kentakiju odakle je rodom porodica Kluni i samohrana je majka, od kada je njen suprug preminuo od srčanog udara. Iako vodi povučen život, isprovocirana glasinama da je njen brat gej, oglasila se u njegovu odbranu istakavši da neće oženiti sadašnju devojku Stejsi Kibler i dodala: "On gej? To je potpuna besmislica!".

Klunijeva sestra Adelia Ejda Zajdler danas

(old_image)

Brat i sestra Kluni liče ili baš i ne?

Pogledajte još